Onze boerderij ligt prachtig tussen het groen. Om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten genieten organiseren we van april t/m oktober activiteiten voor buitenstaanders. Als zorgboerderij zijn we gewend aan mensen met een handicap. We leveren maatwerk en houden op verzoek rekening met dieetwensen, allergie├źn of andere aanpassingen.

Schoolexcursies
Alle vormen van onderwijs zijn welkom. Voor € 6,00 p.p. krijgen de leerlingen een rondleiding en uitleg over onze werkwijze. Natuurlijk nemen we ruim de tijd om de dieren te ontmoeten.

Bedrijfsuitjes
Wij stellen onze boerderij open voor bedrijven die een leuke locatie zoeken voor hun teambuilding of gezamenlijk de handen uit de mouwen willen steken. Groepen tot 10 personen hebben daarbij onze voorkeur. Op aanvraag bieden we ook een lunch-arrangement.

Rondleidingen
Op afspraak verzorgen onze cliënten een rondleiding over de boerderij en het omringende landschap. Groepen betalen € 6,00 per persoon.

NL Doet
Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zorgboerderij Oliehoek kan altijd hulp gebruiken en nodigt iedereen uit om op dezevrijdag te komen klussen.