Onze zorgboerderij is een zelfstandige onderneming en ontvangt geen subsidies. Onze financiering komt uit een Persoons Gebonden Budget van onze cliënten.

In de zomer zitten onze cliënten graag in de tuin bij het woonhuis, tijdens de pauzes of om even tot rust te komen. Als het erg warm weer is willen de cliënten in de schaduw zitten. Om hen voldoende schaduw te bieden, wil de zorgboerderij een aantal grote parasols aanschaffen.
Wilt u onze cliënten wat verkoelende schaduw aanbieden?

Natuurlijk kunt u met uw vragen bij de medewerksters van Zorgboerderij Oliehoek terecht. Het emailadres, stichtingvzo@gmail.com is te gebruiken om de secretaris van de stichting te benaderen.
Uw vrijblijvende donatie kunt u storten op banknummer NL93RABO0325214840 t.a.v. Stichting Vrienden van Zorgboerderij Oliehoek.

Deze donatie is bij de belastingdienst aftrekbaar aangezien de stichting een ANBI status heeft verkregen.

Alle donaties worden ingezet om extra middelen en/of aankopen te generen. Zo kunnen de medewerksters de cliënten nóg beter ondersteunen en begeleiden.

De zorgboerderij wil ook graag in aanmerking komen voor 1 of 2 familiefietsen voor 4 personen. Gezamenlijk fietsen stimuleert het bewegen van de cliënten in de buitenlucht. Het fietsen bevordert zowel het fysieke als het mentale welbevinden.

Op deze manier heeft iedereen plezier en kan genieten van het platteland tijdens een veilig fietsritje.